DJ и Артисти
MAX Event logo
Dj и артисти

DJ и Артисти MAX Event

Max Event знае, че и без да си DJ си наясно какво е плейлист а.к.а. плейлиста. Ако и ти обикаляш наоколо, няма как да пропуснеш това: точно в 02:15 - часът е същия, лицето зад пулта е същото, но е странно, че парчето е същото, а мястото е различно. Притеснително, дори...
Отсега да сме наясно - нашите хора нямат „оня микс”. Миналото го взе и си го слуша...


DJ Milen Yanev

Партитата го предпочитат. Защото той предпочита да звучи клубно. Актуално. Свежо. Денс. И парти, разбира се. И клубовете го предпочитат. Особено онези, които предпочитат да са предпочитани. Съ-основател е на най-големия BG портал за електронна музика www.allmix.org.Резидент е на няколко горещи парти точки, а присъствието му зад пулта означава - ще е горещо. Ще се танцува!

dj ALEXANDER SHEITANOV

Познат е на нощните птици като гаранция за качествено хип-хоп парти. Без компромиси. Без пропуски сред най-големите родни и световни хитове и колаборации от преди/сега. Ивентите са му слабост. Тотален парти мейкър е и практически няма себеуважаващ се стил, който да не влезе в сета му, когато концепцията на нощта е факт! Факт!

DJ XTO

ХъТО е онова лице, което кефи да видиш на кавър, постер или борд. Знаеш, че датите с него са спомени за най-добрите партита, които могат да ти се случат. Съ-основател на най-големия BG портал за електронна музика www.allmix.org, той безпогрешно знае кое трябва да е в сета, за да те накара да танцуваш. И избухваш. Понякога по-твърдо. Без ограничения. И безгранично. И го прави!

DJ Geno

Dj Geno определено е сред обичайните заподозрени, чието присъствие радва. Вече е част от екипа на лейбала MAX Event, което радва още повече. Отдавна е по клубовете и определено знае как се прави. Якото парти. От най-клубното, през ремиксите до любимите хип-хоп - неговата формула за незабравима денс нощ! И още нещо…

Milen Yanev MAX Event +359 883 357 024